Back to All Events

Winemakers Dinner med Pasqua Vignette E Cantine

9 november kl 18:00

”Pasqua Vigneti e Cantine grundades år 1925 av två bröder med ursprung från Apulien. Efter att ha sålt vin i några år bestämde de sig för att köpa mark utanför Verona i Veneto och startade upp vingård och produktion.”

Fem rätter med sex passande Pasqua-viner. 

- GLÖDBAKAD ROTSELLERI:
Krispig potatis, dragon & smörcréme, brynt
 smörpulver, syrad morot & sakura krasse.

- FRITERAD ”LANGOS”:
Burrata, bakade tomater, Anchoa sardeller & basilika.

- GRILLAT ANKBRÖST:
Rostad majs, rödvinssky, syrad morot, krasse, 
 parmesan & gratinerad potatis.

- ENTRÉCÔTE KLASS 5 PREMIUM:
Brytbönor, rödvinssky, picklad rotselleri. 
 Serveras med pommes frites & kaprisdijonnaise.

- 36 MÅNADERS LAGRAD VÄSTERBOTTENSOST:
Syltade körsbär & brioche krutonger.

Femrättersmeny med 6 passande viner för 995 kr
Boka via mail - sjobris@sjobris.nu

Previous
Previous
November 4

Trubadur - Henke Baer i vardagsrummet

Next
Next
November 12

Elin Örebrand