9 november kl 18:00
”Pasqua Vigneti e Cantine grundades år 1925 av två bröder med ursprung från Apulien. Efter att ha sålt vin i några år bestämde de sig för att köpa mark utanför Verona i Veneto och startade upp vingård och produktion.”
Fem rätter med sex passande Pasqua-viner.
- GLÖDBAKAD ROTSELLERI:
Krispig potatis, dragon & smörcréme, brynt
smörpulver, syrad morot & sakura krasse.
- FRITERAD ”LANGOS”:
Burrata, bakade tomater, Anchoa sardeller & basilika.
- GRILLAT ANKBRÖST:
Rostad majs, rödvinssky, syrad morot, krasse,
parmesan & gratinerad potatis.
- ENTRÉCÔTE KLASS 5 PREMIUM:
Brytbönor, rödvinssky, picklad rotselleri.
Serveras med pommes frites & kaprisdijonnaise.
- 36 MÅNADERS LAGRAD VÄSTERBOTTENSOST:
Syltade körsbär & brioche krutonger.
Femrättersmeny med 6 passande viner för 995 kr
Boka via mail - sjobris@sjobris.nu