Back to All Events

Vita Björn Live - Ditt kvarter


VITA BJÖRN:
Släppfest för festivalen Ditt Kvarter!

På lördag 18/6 firar vi att festivalen Ditt Kvarter ska genomföras för första gången i september!

På Vita Björn på lördag släpper vi biljetter (till riktigt fint premiärpris) och presenterar de första artistsläppen. Det blir också quiz där man har chans att vinna festivalbiljetter och presentkort som kan nyttjas i barområdet på festivalen.

Kom och dansa in Umeås nya festival!

- QUIZ MED SAVANNAH 21:30
Kul quiz med chans att vinna festivalbiljett!

- DJ FÖRENINGSBYRÅN
Humlan kulturförening styr dansant musik under kvällen!

- STARPOWER 23:00
Ett tredje försök att få ihop ett band har resulterat i en evig rekryteringsprocess. Men precis som att det är spännande att se in i en konstnärs ateljé mitt i en arbetsprocess kanske det är intressant att se på ett band som fastnat i uppbyggnadsfas?

STARPOWER låter som soul-pop, snäll-rock och orkestral indie.

----

Ditt Kvarter är Kulturföreningen Humlans nya festival, som 2-3 september äger rum för första gången på Regementet i Umeå. Mellan scenerna Profilteatern och Stallet uppstår ett festivalområde som mer liknar ett kvarter eller en riktigt härlig innergård, och som under två dagar i september fylls med livemusik och kulturmarknad.

Namnet Ditt Kvarter känns kanske för vissa igen från en av låtarna på Säkert!s debutalbum och symboliserar för oss allt vi tycker att Umeå saknar: en ideell musikfestival som lyfter det lokala musiklivet, och som värnar kulturupplevelsen som helhet.

Det blir en härlig kvartersfest - i festivalformat!

Previous
Previous
June 17

Sjöbris Live - Riff Raff Ruff

Next
Next
June 21

Sjöbris Live - Tre Trubadurer